www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanavond finale Humo’s Comedy Cup

Vanavond vindt in de Minardschouwburg te Gent de finale plaats van de Vlaamse comedycompetitie Humo’s Comedy Cup. De finalisten zijn: Peter Kluppels, Jens Dendoncker en de Nederlandse Berit Companjen.

Humo’s Comedy Cup is een initiatief van het weekblad Humo. De competitie wordt doorgaans tweejaarlijks gehouden. Onder de eerdere winnaars zijn bekende Vlaamse comedians als Nigel Williams (2000), Freddy De Vadder (2001), Wouter Deprez (2003), Gunter Lamoot (2005), William Boeva (2012) en Lukas Lelie (2014).

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.