www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central maakt ‘The Roast of…’

De Nederlandse Comedy Central start met een eigen versie van ‘The Roast’, waarbij beroemdheden er op komische wijze hard van langs krijgen van hun collega’s en comedians. In de eerste uitzending staat attentiehoer Gordon centraal. Te zien op 20 december, om 20.30 uur.

Presentator en roastmaster is Jörgen Raymann. De roasters zijn Peter Pannekoek (brak de tent af, volgens aanwezigen), Steven Brunswijk (verrassend goed). Verder ‘bekende Nederlanders’ als Sander Lantinga (opende goed), Bobby Eden (ging dood), Bridget Maasland (ging ook dood), Sophie Hilbrand (leuk), RTL-baas Erland Galjaard (goed).

Inmiddels heeft Comedy Central al laten weten hier een jaarlijks evenement van te willen maken.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.