www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Hans Dorrestijn, Wim Kan, Herman Finkers, Ruben Nicolai, Andermans Veren, Godfried Bomans, Remko Vrijdag

In het radioprogramma Nu al wakker een uitgebreid gesprek met Hans Dorrestijn. 76 is hij inmiddels en nog steeds staat hij op de planken. Nu met alweer zijn 20e voorstelling: Het einde is zoek. Die gaat over de barre werkelijkheid: onvrede, onvermogen, wanhoop. En die thematiek sluit naadloos aan op de actualiteit met de aanslag in Berlijn vers in het geheugen
21 dec 2016, deel 1
21 dec 2016, deel 2

Het radioprogramma De Nieuws BV zocht bij actualiteiten uit 2016 bijpassende fragmenten uit de oudejaarsconferences van Wim Kan.
20 dec 2016

Herman Finkers in Nooit meer slapen ‘Missa in Mysterium’. Een Katholieke hoogmis is een opera. Zo ziet cabaretier Herman Finkers het tenminste. Het is alleen zo jammer dat er steeds meer opera-elementen uit de hoogmis verdwijnen, vindt Finkers. Minder gezangen – meer gepraat, minder kostuums en minder rituelen. Hij besloot afgelopen najaar in Oldenzaal zelf een hoogmis te regisseren: ‘Missa in Mysterium’. Op 25 december is een documentaire over de mis te zien op NPO 2. Verslaggever Remy van den Brand sprak Finkers over dit bijzondere project.
20 dec 2016

Ruben Nicolai bij Gijs 2.0.
20 dec 2016

Andermans Veren met Kick van der Veer.
18 dec 2016
16 dec 2016, Adviezen en Raadgevingen
www.andermansveren.nl

In het programma Double Dutch op de internetzender CHIN International Radio brengt Leo Heistek een mix van cabaret, kleinkunst en muziek.
18 dec 2016, Godfried Bomans: Ernst en Luim
www.therenfrews.com/doubledutch/

Remko Vrijdag te gast in Volgspot. Daar legt hij uit waarom hij samen met Martine Sandifort zo’n ijzersterk duo vormt.
15 dec 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.