www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – met gast Andries Tunru

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

In deze pilotaflevering is hun studiegenoot Andries Tunru te gast; onlangs won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, nadat hij eerder alle prijzne won op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Matthias en Meeuw vragen hem alles over zijn carrière tot nu toe en de toekomst.

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

Of direct hieronder:

Categorie: Multimedia, Podcast | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.