www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Richard Groenendijk, East Side Comedy Night

Vrijdag 23 december is de tv-registratie ‘Alle dagen’ van Richard Groenendijk te zien op RTL4, om 22.30 uur. In 2012 won hij met ‘Alle dagen’ de Poelifinario, voor de meest indrukwekkende voorstelling van het seizoen. Eerder uitgezonden in 2014.

“Alle Dagen is een recht uit hart gegrepen voorstelling van een veelzijdig theatermaker. Hij is ontwapenend, heeft een fenomenale timing en houdt u een uur en veertig minuten op het puntje van uw stoel met hilarische verhalen, vlijmscherpe oneliners en schitterende nummers – geschreven door Theo Nijland en Jurriaan van Dongen.”

Ook deze oudejaarsavond is de East side Comedy Night te zien bij Omroep Gelderland. Organisator Samir Fighil heeft daarvoor vier comedians uitgenodigd: Wouter Monden (MC), Bob Maclaren, Arjan Kleton en Jennifer Evenhuis. Op 31 december te zien vanaf 17.20 uur en vervolgens ieder uur herhaald.

tip: Dick

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.