www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede Depressiegala met o.a. Martine Sandifort, Pieter Jouke en Mike Bodde

Op 16 januari vindt in Theater Amsterdam het tweede Depressiegala plaats. Dit is een initiatief van de Mental Health Foundation die het taboe op depressies wil terugdringen. Bekende ervaringsdeskundigen geven uitleg om de kennis over deze ziekte te vergroten en het gesprek daarover te vergemakkelijken.

Verschillende Nederlandse artiesten vragen deze avond op een positieve manier openheid voor depressie. Je kan gaan kijken naar comedians Martine Sandifort, Mike Bodde, Pieter Jouke en Marjolijn van Kooten. Maar ook The Voice Kids-winnares Laura van Kaam, Anita Witzier en René van der Gijp komen langs.

Meer info:
www.depressiegala.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...