www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet Comedy Night The Bootsman

Op vrijdag 28 april wordt er in het Cultuurcentrum Merksem (BE) een befeniet georganiseerd voor De Bootsman. Dit is een groep mannen die samen leven met dezelfde beperking, namelijk de ziekte van Duchenne. Deze spierziekte veroorzaakt een progressieve aftakeling van het spierstelsel met verlies van motorische functies en een beperkte levensverwachting als gevolg. Ondanks deze ziekte proberen ze positief en glimlachend in het leven te staan. Ze pikken graag een concertje mee en proberen elk jaar even op vakantie te gaan. Dit kost veel geld en daarom kunnen ze alle hulp gebruiken.

Op deze benefietavond zijn er optredens van Michael Van Peel, Bart Cannaerts en Youssef El Mousaoui. MC is Jens Dendoncker, de laatste winnaar van Humo’s Comedy Cup.

Meer info:
Comedy Night The Bootsman

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...