www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Tex de Wit, Wouter Deprez

Vanavond is comedian Tex de Wit (foto) te zien in de Nationale Wetenschapsquiz. Drie duo’s bijten hun tanden stuk op wetenschappelijke vragen in deze 23e editie, ditmaal vanuit het Klokgebouw in Eindhoven en onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst. De Wit neemt het met hoogleraar psychiatrie Iris Sommer op tegen fysicus Reinoud Lavrijsen, die een duo vormt met de muzikale Frédérique Spigt, en hoogleraar cybersecurity Michel van Eeten die zich in deze strijd verbindt aan filosofe en schrijfster Simone van Saarloos. NPO2, 20.20 uur.

Woensdag zendt CANVAS “Hier is wat ik denk” uit. Deze comedyshow van Wouter Deprez uit 2013 is het resultaat van een sabbatjaar in Zuid-Afrika. Deprez trok met zijn gezin naar Plettenberg, Zuid-Afrika, waar zijn vrouw vrijwilligerswerk ging doen. In de tussentijd schreef Deprez deze show.
De show werd geen reisverslag, maar Deprez greep zijn Zuid-Afrikaanse ervaringen vooral aan om het over ons hier te hebben. Hij zegt wat hij denkt over zijn eigen leven en dat van ons, zijn publiek, die gegoede schouwburggaande middenklasse met een lopende hypotheek, twee kinderen om (op) te voeden, fileleed in de ochtendspits en nog veel meer.
“Hier is wat ik denk” is woensdag om 22u05 op CANVAS te zien.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...