www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelasting: Najib Amhali

Najib Amhali ziet zich genoodzaakt de tournee van zijn nieuwe show “(N)ergens Goed Voor” te annuleren.

Op zijn website verklaart Amhali het volgende:

“Beste Fans,

In 2016 begon ik vol goede moed te werken aan mijn nieuwe theater show ‘(N)ergens Goed Voor’. Het was de bedoeling om weer terug te gaan naar de basis, zoals ik begonnen ben in 1994. Kleine zalen, zonder band, zonder grote trailer vol licht en decor, maar gewoon Najib en een microfoon.
Tijdens het ontwikkelen en schrijven van de show werd ik geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving en moest ik om gezondheidsredenen wat rust nemen. Toch ben ik de afgelopen weken begonnen met de try-outs en dat waren mooie avonden.
Ondanks de enthousiaste reacties heb ik geconcludeerd dat ik nog niet ver genoeg ben om mijn theatershow op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen.

Dus heb ik helaas moeten besluiten om, voor het eerst sinds 1994, mijn theatertour af te zeggen. Het spijt mij erg dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen. Ik geef liever je geld terug dan een show spelen waar meer in gezeten had. Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theatershow werken en zullen we elkaar weer zien.

Ik wens iedereen een gezond en liefdevol 2017 toe,

Wees lief voor elkaar,

Najib Amhali”

“(N)ergens Goed Voor” zou de nieuwe one man show van Amhali worden, waarmee hij in de kleinere theaters van Nederland zou gaan spelen.

De optredens met Jandino Asporaat in de Kuip gaan in principe door. Ook de optredens met de PlusSupportAct blijven op de agenda staan.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...