www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gelukkig nieuwjaar

U allen een gelukzalig en cabaretesk 2017 gewenst, als altijd met de lach op de loer en Zwartekat wereldheerschappij in het verschiet.

Hoewel 2016 zeker niet in alle opzichten een geslaagd jaar genoemd mag worden, was het een goed jaar voor Zwartekat. De Zwartekatdag naar aanleiding van het 20-jarig bestaan was een groot succes. We gingen terug naar de roots van Zwartekat in Montmartre Parijs en doken zelfs op als vraag bij De Slimste Mens!

Afgelopen jaar plaatsten we meer nieuws dan in de jaren ervoor (1417 berichten) en zijn de meest actuele cabaret- en comedysite van Nederland én België. Eén dezer dagen plaatsen we het 16.000e nieuwsbericht.

Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt aan een grote cabaretdatabase die over een paar jaar het licht moet gaan zien. En hoewel we vol inzetten op inhoud, moet die nieuwe vormgeving er nu maar eens eindelijk van gaan komen. 🙂

Op positiviteit en mooie voorstellingen!

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.