nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – met gast Yuri Disseldorp

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

In tweede aflevering is Yuri Disseldorp te gast. Disseldorp volgde les aan de Amsterdamse toneelschool&kleinkunstacademie en was in 2015 finalist van het Groninger Studenten Cabaret Festival met het duo Rajko en zijn broer. Sinds 2016 is hij actief als solist. Ze vragen hem alles over zijn carrière tot nu toe en de toekomst.

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

Of direct hieronder:

Categorie: Multimedia, Podcast | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.