www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Marc-Marie Huijbregts, Paulien Cornelisse, Richard Groenendijk, Wannes Cappelle

Marc-Marie Huijbregts is een van de vier panelleden van “4 sterren: De Recensieshow” op 8 januari in het Compagnietheater in Amsterdam. Samen met Aaf Brandt Corstius, Matthijs van Nieuwkerk en Maria Goos worden voorstellingen, films en festivals, boeken en gadgets besproken en geven de vier panelleden op luchtige wijze hun individuele eindoordeel. Het concept is geïnspireerd op het Britse BBC programma The Reviewshow. De Recensieshow begint om 16.00 uur. De volgende edities vinden plaats op 5 maart en 7 mei, met zowel Marc-Marie Huijbregts als Paulien Cornelisse als panelleden op deze beide data.
De Recensieshow 8 januari

Richard Groenendijk doet een gastoptreden en is presentator van de theatervoorstelling “Toen wij niet uit Rotterdam vertrokken…” op 27 januari in het nieuwe Luxor Theater. Deze voorstelling herdenkt dat de Van Ghentkazerne niet verplaatst werd naar Vlissingen, wat in 2013 dreigde te gebeuren, maar deze plannen werden door protest van de stad Rotterdam geschrapt. Om de inwoners van Rotterdam hiervoor te bedanken speelt de Marinierskapel een Rotterdams concert met een gevarieerde selectie van Rotterdamse nummers: van de Rotterdamse wals tot oude zeemansliederen van Katendrecht. Ook zullen er gastoptredens van verschillende artiesten zijn.
Meer info:
Toen wij niet uit Rotterdam vertrokken

Wannes Cappelle werd genomineerd voor de MIA’s (Music Industry Award), zowat de belangrijkste prijzen voor de muziek in Vlaanderen. De MIA’s worden jaarlijks uitgereikt door de VRT in samenwerking met Muziekcentrum Vlaanderen. Capelle werd genomineerd in de categorie auteur/componist. Zijn groep Het Zesde Metaal werd ook genomineerd en dit in de categorieën beste groep, beste Nederlandstalig en beste album (‘Calais’). De MIA’s worden op 2 februari uitgereikt in Paleis 12 in Brussel.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...