Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: comedy op Zwarte Cross, Chris Van den Durpel, Erhan Demirci

Het Zwarte Cross Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt voor hun festival, dat op 13, 14, 15 en 16 juli plaatsvindt in Lichtenvoorde. Net zoals de afgelopen jaren zal er weer plaats zijn voor comedy op de theaterweide. Hier kan je gaan kijken naar Martijn Koning, Thijs Kemperink, André Manuel, Frans Miggelbrink en Harry Glotzbach. Nieuwe namen worden later nog bekend gemaakt.
www.zwartecross.nl

We schreven al eerder dat de Vlaamse komiek Chris Van den Durpel aan een nieuw sketchprogramma voor VTM werkt. “Alleen Chris” zal volledig rond de typetjes, waarmee Van den Durpel bekend werd, draaien. Verschillende oude typetjes, zoals Kamiel Spiessens, Ronny King en Jimmy B, maken opnieuw hun opwachten, maar er worden ook enkele nieuwe typetjes geïntroduceerd. “Alleen Chris” wordt vanaf woensdag 11 januari wekelijks uitgezonden om 20u35 op VTM. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Erhan Demirci speelt een rol in de nieuwe Vlaamse jeugdserie “4eVeR” (forever), die vanaf morgen op KETNET wordt uitgezonden, van maandag t.e.m. donderdag om 18u30. “4eVeR volgt het wel en wee van vier vrienden, Emma, Lore, Gamil en Robin, en hun gezin. De gezinnen zijn verschillend van samenstelling en achtergrond. Veel van de verhaallijnen hebben te maken met de families en met de relatie van de vrienden met hun broertje of zusje, met hun ouders en grootouders. Erhan Demirci speelt de rol van de vader van Gamil.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...