www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premieretijd: Henk Rijckaert, LOS Muziektheater

Een overzicht van de premières deze week, met: Henk Rijckaert, Steven Mahieu, LOS Muziektheater.

Henk Rijckaert met ‘Technostress’
Premiere: C.C. De Herbakker in Eeklo (B), 13 dec 2016

Toen de oermens het vuur ontdekte en zo een grote sprong voor de mensheid maakte, ontstond er een nieuwe angst. Telkens wanneer de holbewoner zijn grot verliet, was er die ene dwangmatige gedachte: ‘Shit, heb ik het vuur wel uitgezet?’ Toen later ook GSM’s, portefeuilles en computers hun intrede maakten, werd het huis verlaten een steeds meer stresserende onderneming.
Er is Twitter, Facebook en Instagram. En er is tv, Netflix en TV On Demand, Net Gemist en Ooit Gemist … Hebben de kinderen morgen tekenles of moeten ze gaan voetballen? Zoveel om te volgen. Zoveel om aan te denken.

Nog te zien tot en met 26 mei 2017.
speellijst

LOS Muziektheater met ‘Vast’
Premiere: Westlandtheater De Naald in Naaldwijk, 15 dec 2016

Dames en Heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

Nog te zien tot en met 27 mei 2017.
speellijst

foto: Eva Broekema

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.