www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lebbis, Toon Thuis, Joost Vandecasteele, Javier Guzman, kortste oudejaarsconference

Lebbis zal op 15 januari de kansel betreden van de Grote Kerk van Alkmaar om tijdens Zin op Zondag de preek te verzorgen. Zin op Zondag is een samenwerking tussen het TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar en deze editie staat in het teken van geluk. Aangezien steeds minder mensen naar de kerk komen, maakt de dominee op de kansel plaats voor een nieuwe generatie opiniemakers. Ook psycholoog Nancy Peeters komt praten en theatrale punkband De Kift zorgt voor muziek.
Meer info:
www.theaterdevest.nl

Tot afgelopen zondag liep er in het Mariapark in Sittard de tentoonstelling “Album van een zoon”, een foto-expositie van Gaby Hermans met foto’s die een intieme inkijk in de leefwereld van Toon gaven. De tentoonstelling Toon Thuis werd ondertussen uitgebreid met een speciale liefdesruimte. Hier kan je nu de mooiste foto’s van het gezin Hermans terugzien.

Joost Vandecasteele maakte samen met regisseur Pieter Van Hees de nieuwe CANVAS-reeks “Generatie B”. De eerste drie afleveringen van deze absurde comedy zullen op het Internationaal Filmfestival van Rotterdam in wereldpremiĆØre gaan binnen het themaprogramma “A band apart”, een ode aan de opkomst van de punkbeweging van 40 jaar geleden. Het IFFR vindt dit jaar plaats van 25 januari tot 5 februari. “Generatie B” wordt vanaf 8 februari op CANVAS uitgezonden.

Javier Guzman speelt op Paaspop. Dat heeft de organisatie gisteren bekend gemaakt. Paaspop vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april in Schijndel.
meer info

Blijkt niet Pieter Derks maar Sanne Wallis de Vries de kortste oudejaarsconference ooit te hebben gemaakt. Als eerste vrouw ook nog. En bij ‘de commerciĆ«len’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.