www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alex Klaasen en Bianca Krijgsman winnen Musical Award

Vanavond werden in het Beatrix Theater in Utrecht de Musical Awards uitgereikt. Daarbij ook enkele cabaretgerelateerde winnaars.

Alex Klaasen won de award voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical. Hij speelde de hoofdrol in De Gelaarsde Poes. Bianca Krijgsman won de award voor beste bijrol in een kleine musical, In de ban van Broadway. Deze musical won overigens nog 3 andere awards, nl de beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie (Loes Luca), beste script en beste vormgeving.

De prijs voor beste kleine musical ging naar Chez Brood, waarin Owen Schumacher meespeelt.

Er waren ook niet verzilverde nominaties: Paul Groot voor mannelijke hoofdrol in een kleine musical, Owen Schumacher voor mannelijke bijrol in een kleine musical en Alex Klaasen voor het script van De Gelaarsde Poes.
Uitzending Musical Award

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...