www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Liesbeth List, Freek de Jonge, Jochem Myjer

Zaterdagavond heeft Liesbeth List de Frans Banninck Cocq-penning van de stad Amsterdam ontvangen na een optreden in het Concertgebouw. De Frans Banninck Cocq-penning wordt toegekend aan personen die zich tijdens een periode van ten minste twaalf jaar bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor Amsterdam. In 2014 werd de prijs uitgereikt aan Herman van Veen.

Freek de Jonge schrijft deze week elke dag een column voor Dagblad van het Noorden. De dagelijkse stukjes zullen over zijn week in aardbevingsgebied Groningen gaan.

De Textra-groep van theaterschool T’expierement in Oss brengt op 22 januari een toneelversie van Jochem Myjers kinderboek ‘De Gorgels’ op de planken in theater Groene Engel. Er zijn voorstellingen om 13:30 en 16:00 uur.
meer info

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.