www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – met gast Pieter Bouwman

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

In derde aflevering is Pieter Bouwman te gast. Bouwman is actief als regisseur en coach. Daarnaast programmamaker van o.a. Radio Bergeijk. Met Hans Teeuwen maakte hij de sketchserie Mannen van de radio.

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

Of direct hieronder:

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.