nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretspecial in de VARAgids

De nieuwe VARAgids voor komende week bevat een cabaretspecial en bevat o.a. interviews met Sanne Wallis de Vries, Kommil Foo, Eva Crutzen, Andre Manuel; profielen van Tim Fransen, Herman in een bakje geitenkwark, Jan Beuving, Thijs van de Meeberg.

Verder aandacht voor het cabaret van Spijkers met Koppen en wordt er teruggekeken op de oudejaarsconference. Henry van Loon en zijn vriendin Jennifer Hoffman vullen de rubriek Buis & Haard en natuurlijk het wekelijkse foto-onderschrift van Youp van ’t Hek.

En dat in een week waarin de VARA geen cabaret op televisie brengt. #ai
VARAgids week 3 2017 (blendle)

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.