nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jan Jaap van der Wal, Arjen Lubach, Cojones, Lieven Scheire, Jules Deelder

Op 26 januari houdt Jan Jaap van der Wal de Epo van Douwma Lezing in de Dorpskerk Huizum. De titel van deze lezing van van der Wal is “Vrijheid Bedreigd?!”. Van der Wal werd in Leeuwarden geboren en zat in Huizum op het Gereformeerd Gymnasium. De Epo van Douwma Lezing is genoemd naar de Huizumer edelman Epo van Douwma die in 1567 vanwege zijn geloofsovertuiging als banneling naar Emden vluchtte.
Meer info:
www.facebook.com/dorpskerkhuizum

The Galaxy, het dj-duo van Arjen Lubach en Sacha Harland, hebben een contract getekend bij ACE Agency. Andere dj’s die hierbij aangesloten zijn, zijn o.a. Martin Garrix, Afrojack en Yellow Claw. ACE Agency gaat de komende jaren wereldwijd de boekingen voor The Galaxy verzorgen.

Er komt geen derde seizoen van Cojones. Dat bevestigde Erik van Muiswinkel bij RTL Late Night.

Lieven Scheire wordt leerkracht in het nieuwe Eén-programma De Klas. In deze human-interestreeks wordt een groep zestienjarigen iedere week opgewacht door een nieuwe leerkracht, een bekende Vlaming die de jongeren met actuele thema’s confronteert en zo krijgt een inkijk in de denkwereld van jongeren van nu. De Klas wordt wekelijks uitgezonden op Eén vanaf 31 januari.

Jules Deelder schrijft dit jaar het Poëziegeschenk 2017, getiteld ‘Rotterdamse Kost’. Tijdens de Poëzieweek (26/01/2017 t.e.m. 01/02/2017) krijgt iedereen dit geschenk in de boekhandel en dit bij aankoop van 12,50 euro aan dichtbundels.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...