www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Snapje? wint NOT Innovatie Award 2017

Snapje? van de NTR heeft de NOT Innovatie Award 2017 in de categorie VO (Voortgezet Onderwijs) gewonnen. Dit is een prijs die door de NOT wordt toegekend aan het beste innovatieve product of dienst op onderwijsgebied. De NOT is de belangrijkste vakbeurs voor onderwijsprofessionals in Nederland en loopt nog t.e.m. 28 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

In de reeks Snapje? wordt met een videoclip van 2 minuten een basisprincipe uitgelegd of basisregel aangeleerd. Wanneer eindigt een werkwoord op -d of -dt? Hoe tel je breuken op? En hoe onthoud je rijtjes makkelijker? Waardoor je het snapt. Snapje?

De jury zegt over Snapje?: “Flipping the classroom is helemaal in opkomst en de filmjes van “Snapje?” kunnen prima thuis bekeken worden. Maar de korte “catchy” filmpjes op muziek kunnen ook heel goed door de leerkracht in de klas gebruikt worden ter aanvulling van een les. De clips zijn vlot, leuk, aansprekend en inhoudelijk heel sterk.”

De teksten van Snapje? zijn van de hand van cabaretiers Kees Torn, Jan Beuving en Katinka Polderman. Muziek en zang zijn van Racoon, Akwasi, De Staat, Maaike Ouboter, Sonja van Hamel, Lucas Hamming en Whole Lot Of People. En animatoren Mascha Halberstad, Sverre Fredriksen en Elmer Kraan maakten de video’s.

Snapje? won eerder ook al de Gouden Kinderkast tijdens Cinekid 2016.

De Snapje? filmpjes kan je hier bekijken:
Youtube-kanaal van Het Klokhuis

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...