nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Adèle Bloemendaal-avond op NPO Best

Het themakanaal NPO Best brengt in het weekend een ode Adèle Bloemendaal, die afgelopen zaterdag overleed, en staat zaterdag vanaf 20.30 uur de hele avond in het teken van de omvangrijke carrière van Bloemendaal.

Het programma TV Monument biedt een overzicht van haar loopbaan en een groot interview dat ze gaf aan Han Peekel. Om 21.30 uur volgt de theatershow ‘Ode aan Adèle Bloemendaal’ die Sanne Wallis de Vries en Paul Groot over het leven van Adèle maakten. Daarna volgt ‘Adèle Bloemendaal in Berlijn’, met liedjes uit haar theaterprogramma ‘Adèles keus’ uit 1985.

De avond wordt afgesloten met het programma ‘Meisjes in de grote stad’, waarin Bloemendaal en Jenny Arean een theatrale rondleiding geven in Amsterdam.
www.npo.nl/live/npo-best

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...