www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guido Weijers, Xander De Rycke, Alex Agnew, Wannes Cappelle

Guido Weijers zal dit jaar de gastheer zijn op de negende editie van het festival Breda Live, dat plaatsvindt op 7 en 8 juli op het Chasséveld in Breda.
Meer info:
www.bredalive.nl

Op 6 maart presenteert Xander De Rycke de uitreiking van de Cutting Edge Awards in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Cutting Edge brengt cultuur bij een breed publiek door het schrijven van recensies en ook af en toe door het organiseren van evenementen. Zij reiken nu voor de twaalfde keer hun Cutting Awards uit in categorieën zoals Beste Film, Beste Boek, Beste Strip en Beste TV (fictie en non-fictie). In de categorie “Beste TV-programma non-fictie (nationaal)” werden trouwens Winteruur en Sorry voor Alles, respectievelijk gepresenteerd door Wim Helsen en Adriaan Van Den Hoof, genomineerd.
www.cuttingedge.be

Op 25 en 26 februari vindt op Tour en Taxis in Brussel Comic Con Brussels plaats, de popcultuurbeurs die allerlei comic-, film-, toys- en anime-gerelateerde gasten en collectibles presenteert. Alex Agnew zal moderator en begeleider van de panels zijn tijdens dit festival.
www.comicconbrussels.com

Wannes Cappelle heeft een Mia, oftewel een Music Industry Award gewonnen voor voor beste auteur/componist. Het album van zijn band Het Zesde Metaal, “Calais”, kreeg ook een Mia voor album van het jaar. De Mia’s zijn zowat de belangrijkste prijzen voor de muziek in Vlaanderen.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...