nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Open podium “Goedkoop lachen” in Theater ’t Kapelletje

Theater ’t Kapelletje is een klein intiem theater vlakbij het centrum van Rotterdam met allerlei kleinschalige voorstellingen, zoals theater, dans, concerten en cabaret.

Omdat er in Nederland maar weinig open podia voor cabaretiers en kleinkunstenaars zijn, waar ze 25 minuten een act kunnen uitproberen, organiseert Theater ’t Kapelletje vanaf februari een nieuw seizoen van “Goedkoop Lachen”. Iedere tweede donderdag van de maand ontvangt Arie Vuyk drie jonge talenten: cabaretiers, die bij wijze van spreken net hun eerste stappen op het cabaretpodium hebben gezet, maar ook winnaars, hele en halve finalisten van de bekende Nederlandse cabaretfestivals (zoals Cameretten of het Leids Cabaret Festival). Zij krijgen de kans om voor publiek nieuw materiaal uit te proberen, gaande van keiharde satire tot relativerende verhalen, van poëtische liedjes tot pure slaptick-humor.

De eerste editie van “Goedkoop lachen” vindt plaats op 9 februari. Dan kan je gaan kijken naar Anne Stevens, Mooren en Van der Burg en het duo PuurZang. De volgende data zijn 9 maart (met Simone van Klaveren, Wendy Hoogendijk en Frédérique Arnold), 13 april (met Chris Verlaan, Loes en die Kleine en Micha Ghorghy), 11 mei (met Joep van Leeuwen, Zij en Ik, Rima Kawuwung en winnares van het Groninger Studenten Cabaret Festival, Selma Visscher, als extra gaste).

Meer info:
www.theaterkapelletje.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...