www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Michael McIntyre op 13 mei in AFAS Live

De Britse comedian Michael McIntyre staat op zaterdag 13 mei in AFAS Live (voorheen HMH) in Amsterdam. McIntyre is één van de populairste stand-up comedians van Engeland en speelt uitsluitend in grote zalen. Hij is bekend als presentator van ‘Michael McIntyre’s Comedy Roadshow’ en ‘Michael McIntyre’s Big Show’ op de BBC.

De kaartverkoop van zijn show ‘Showtime’ start vrijdag 10 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.
www.ticketmaster.nl

“Als Michael McIntyre met één woord kon worden beschreven dan is ‘perky’ wel het meest toepasselijk. Als zoon van Canadese en Hongaarse ouders maakt McIntyre al jaren furore in zijn thuisland met zijn opgewekte voorkomen, deftige Engelse accent en vlijmscherpe observaties.”

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.