nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Katinka Polderman, Tijl Beckand, Rambam

In het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw zullen ook experts en bekende Nederlanders hun voorspelling doen over de mogelijke relaties van de boeren en de dames. Een van hen is Katinka Polderman.

Vanaf 23 maart gaat Tijl Beckand ‘Tijl B op volle toeren’ presenteren voor AVROTROS. Het programma is vergelijkbaar met ‘Ali B op volle toeren’. In ‘Tijl B op volle toeren’ krijgen artiesten uit de pop- en klassieke muziekwereld de opdracht een eigen versie te maken van het muziekstuk van de ander. Vanaf 23 maart bij de AVROTROS op NPO2.

Jelte Sondij stopt na vijf jaar met Rambam. Hij verklaart op Twitter: “Na 5 jaar RamBam tijd om het moederschip te verlaten. Een moeilijke beslissing, want het was een mooi avontuur. Kijkers & collegae bedankt!” Sondij wordt opgevolgd door Lou van Liebergen.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...