www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Paul van Vliet, Jacques Klöters, Michael Van Peel

De internetpetitie ‘Laat Groningen Niet Zakken’ van Freek de Jonge is inmiddels ruim 75.000 keer ondertekend. In de petitie roept De Jonge op tot een ‘scheiding van gas en staat’.
petities.nl/petitions/laat-groningen-niet-zakken

Paul van Vliet was één van de gasten bij de filmpremiere van ‘Parel aan het Noordzeestrand’. Daarin schetst regisseur Bob Entrop een beeld over het Scheveningen van toen en nu. Onder meer Van Vliet, Rinus Gerritsen, George Kooymans en Jacques Senf halen in de film herinneringen op aan de badplaats.
www.deposthoorn.nl

Op 19 maart wordt op de Campus National in Antwerpen de 39ste editie van ‘Lezen op zondag’ georganiseerd, een literaire brunch waarop enkele Nederlandstalige boeken worden voorgesteld en besproken. Op deze editie zijn Jacques Klöters en Michael Van Peel te gast, die komen praten over hun meest recente boek, respectievelijk ‘Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen’ en ‘Van Peel tot evenaar’. De andere aanwezige auteurs zijn Bart Stouten en Hans Bourlon.
Meer info:
www.lezenopzondag.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...