nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Leon van der Zanden, Urbanus, Chris Van den Durpel

Op donderdag 23 februari organiseert Leon van der Zanden een nieuwe editie van zijn interactieve gespreksavond ‘Het Blauwe Uur’ in de Ilse Wouters Academy in Eindhoven. Het thema van de avond is “Zijn vrouwen grappig?”. Waarom zijn er in verhouding zo weinig vrouwelijke comédiennes? Waarom worden humoristische tv-programma’s gedomineerd door mannen? En is dit terecht? Van der Zanden ontvangt die avond comédienne Marieke Peper, theatermaker Ilse Wouters, therapeute Cari Elias en wetenschapper Dr. Bas.
Meer info:
www.ilsewoutersacademy.com

Het Belgische kledingmerk Steff, dat mannenbroeken ontwerpt, gaat voor zijn nieuwe herfst- en wintercollectie 2017-2018 samenwerken met Urbanus. In de binnenkant van hun broeken zullen stukjes van de Urbanusstrips komen te staan. Om hun campagne vorm te geven, zijn ze op zoek naar echte Urbanusfans, die ze willen interviewen voor deze campagne. Als beloning ontvang je dan een broek uit de Urbanus-lijn alsook een gesigneerde Urbanusstrip.
Meer info:
www.steff.be

De Vlaamse komiek Chris Van den Durpel heeft een promofilmpje opgenomen over de lindeboom in Massemen, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Wetteren. Deze dorpslinde is de Belgische Boom van het Jaar en doet nu mee aan de verkiezing van Europese Boom van het Jaar. Vandaar dat de gemeente een promocampagne gestart is. Van den Durpel speelt in het promofilmpje zijn typetje tuinman Kamiel Spiessens en doet hierin een oproep om voor de lindeboom van Massemen te stemmen.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...