www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Wende Snijders, Lieven Scheire, Wilfried Finkers, Thijs Kemperink

Wende Snijders gaat samenwerken met Het Nationale Ballet. Samen met choreografe Annabel Lopez Ochoa maakt ze er voor 2018 een voorstelling, waar ze met haar band op het toneel deel van uit zal maken.

Lieven Scheire zal op 4 augustus optreden op de Great Yorkshire Fringe in York, UK. Dit festival vindt plaats van 21 juli t.e.m. 6 augustus en heeft aandacht voor een brede waaier aan allerlei voorstellingen: comedy, theater, muziek enz. Scheire brengt er ‘The Wonderful World of Lieven Scheire’, waarin hij met zijn wetenschappelijke kennis als achtergrond, op humoristische wijze enkele wetenschappelijke thema‚Äôs aansnijdt, zoals de relativiteitstheorie van Einstein.
www.greatyorkshirefringe.com

Op dinsdag 28 februari organiseert carnavalsvereniging De Knunnekes uit Groenlo ’s namiddags hun Boetengewone Binnenzitting. Zij hebben twee speciale tonpraters (of buuts) uitgenodigd: Wilfried Finkers en Thijs Kemperink.
www.knunnekes.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...