nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Henk Elsink in 2001, Roue Verveer in nieuw seizoen Dance Dance Dance

NPO1 herhaalt vannacht om 00u15 en morgen om 9u00 de TV-show: in deze uitzending van juni 2001 bezocht Ivo Niehe cabaretier en schrijver Henk Elsink in zijn huis in Mallorca. Elsink sprak over zijn boeken en zijn carrière als cabaretier.

In het najaar zendt RTL het derde seizoen van Dance Dance Dance uit: in dit programma vormt een bekende Nederlander een danskoppel met een goede vriend of collega. Een van de deelnemers is Roue Verveer, die een danskoppel zal vormen met zangeres Edsilia Rombley. De andere danskoppels zijn Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, Zoey Ivory en Marnix Lenselink, Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen en Maan met Kaj van der Voort. Presentatie is in handen van Jandino Asporaat en Chantal Janzen.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...