nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2017

Over een viertal weken neemt het Utrecht International Comedy Festival weer bezit van de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april zijn er in vijf zalen optredens van nationale en internationale comedians. De kaartverkoop is in volle gang!
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Line-up dag 1: Rahul Kohli (UK), Will Franken (US), Dane Baptiste (UK), Kasper van der Laan (NL), Tez Ilyas (UK), Fuad Hassen (NL), Pepijn Schoneveld (NL), Roel C. Verburg (NL), Ken Cheng (UK), Lauren Pattison (UK), Matt Davis (US), Niels Forsberg (DEN), John Fealey (UK), Marlon Kicken (NL), Patrick Meijer (NL), Ronald Smink (NL), Nigel Williams (BE), Adam Fields (UK), Bram van de Velde (NL), Omar Ahaddaf (NL), Berit Companjen (NL), Kwame Asante (UK), Jayde Adams (UK), Stefan Danziger (GER), Janneke de Bijl (NL), Lonneke Dort (NL), Fabian Franciscus (NL), Greg Shapiro (US), David Linszen (NL), Darren Harriott (UK), Janneke Jager (NL), Mark Waumans (NL) en de winnaar van de Comedy Talent Award.

Line-up dag 2: Dane Baptiste (UK), Will Franken (US), Jayde Adams (UK), Kwame Asante (UK), Stefan Danziger (GER), Darren Harriott (UK), Rahul Kohli (UK), Lauren Pattison (UK), de Braboneger (NL), David Linszen (NL), Jacob Spoelstra (NL), James Allen (UK), Janneke Jager (NL), Pieter Jouke (NL), Ken Cheng (UK), John Fealey (UK), Matt Davis (US), Andy Valvur (US), Nigel Williams (BE), Martijn Oosterhuis (NL), Vera van Zelm (NL), Fuad Hassen (NL), Niels Forsberg (DEN), Johan Goossens (NL), Bugra Gedik (NL), Eric van der Woude (NL), Farbod Moghaddam (NL), Jennifer Evenhuis (NL), Ronald Smink (NL), Andries Tunru (NL), Felix Heezemans (NL), Omar Ahaddaf (NL), Greg Shapiro (US), Samir Fighil (NL), Esther van der Voort en de winnaar van de Comedy Talent Award.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...