www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jörgen Raymann, Richard Groenendijk, Philippe Geubels

Jörgen Raymann en Richard Groenendijk zijn de teamcaptains van het nieuwe SBS-spelprogramma ‘Wat vindt Nederland?’, dat door Winston Gerschtanowitz gepresenteerd wordt en vanaf volgende maand op de buis komt. In dit programma wordt gepeild naar de mening van Nederlanders over allerlei uiteenlopende zaken.
je kunt de opnames bijwonen

Philippe Geubels gaat in Vlaanderen de komende vier jaar exclusief programma’s maken voor de tv-zender Een (VRT). Geubels en Een kwamen tot dit akkoord nadat het exclusiviteitscontract tussen Geubels en VIER afliep. Het was al eerder bekend dat Geubels een nieuw programma voor Een zou gaan maken, nl. ‘Taboe’, waarin hij mensen opzoekt met wie je niet mag lachen, zoals mensen met een beperking of die terminaal ziek zijn. Het is nog niet geweten of Geubels in de toekomst nog op regelmatige basis zal zetelen in de jury van De Slimste Mens. In Nederland heeft Geubels een exclusiviteitscontract bij RTL.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...