www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Paul de Munnik, Leo Alkemade, Nabil Aoulad Ayad, Mylou Frencken, Arie Koomen, Wilko Terwijn, Frank van Pamelen, satire in de tijd van Trump

Het Hoorspelhalfuur: ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’, waar o.a. Erik van Muiswinkel aan meewerkt. Aflevering 5.
4 mrt 2017

De muzikale omlijsting van Langs de Lijn En Omstreken kwam vrijdag Paul de Munnik. Hij speelde twee nummers en vertelde over zijn nieuwe plaat en theatertour ‘Nieuw’.
3 mrt 2017

Leo Alkemade op Radio Veronica over zijn rol in de film Tuintje in mijn hart.
2 mrt 2017

Nabil Aoulad Ayad in Start op FunX.
1 mrt 2017

Mylou Frencken was te gast bij Tijd voor Max radio op Radio 5.
2 mrt 2017 (deel I)
2 mrt 2017 (deel II)
2 mrt 2017 (deel III)
2 mrt 2017 (deel IV)

Arie Koomen en Wilko Terwijn brengen in het programma WAKX op de internetzender KX Radio een mix van buitenlandse stand-up comedy en muziek.
28 feb 2017 (uur 1)
28 feb 2017 (uur 2)

Satirische programma’s als ‘Zondag met Lubach’, ‘Last Week Tonight’ en ‘Saturday Night Live’ vieren hoogtijdagen: er is immers materiaal ten overvloede. Maar wat moet je nog met grappen, als de werkelijkheid al een grap lijkt? Moeten we lachen om de nieuwe president van de Verenigde Staten, of kunnen we dat beter laten? Het lachen is in ieder geval schrijver, theatermaker en stand-up filosoof Laura van Dolron vergaan. Verslaggever Botte Jellema duikt in het radioprogramma ‘Nooit meer slapen’ met haar in de schimmige wereld tussen werkelijkheid en ironie.
22 feb 2017

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...