www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret10daagse op themakanaal NPO 101

Themakanaal NPO 101 brengt van 13 tot en met 22 maart tien avonden lang cabaretshows van jong, Nederlands cabarettalent. Met onder meer de televisiepremières van ‘Daglicht’ van Johan Goossens en ‘Eeuwig Vlees’ van ‘technocabaret’-duo Matroesjka (foto).

Programmering:
13 maart, 20.30 uur – Fuad Hassen: Pareidolia
Met een humoristische reeks sketches neemt cabaretier Fuad Hassen je mee in een persoonlijk en geëngageerd verhaal over zijn roots en de pareidolia van zijn moeder.

14 maart, 20.30 uur – Ellen Dikker: Groene Vingers
Stadse controlfreak Ellen Dikker begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol compost stapt Ellen in de wondere wereld van bio, eco en oer.

15 maart, 20.30 uur – Maartje en Kine: Vreemd Folk
Maartje en Kine zijn terug waar ze begonnen; als muzikanten op een oud cruiseschip, zingend ten onder. Een muzikale cabaretvoorstelling met een aanstekelijk enthousiasme en scherpe teksten.

16 maart, 20.30 uur – René van Meurs: Voor de storm
René van Meurs maakt debuut met ongeëvenaarde hoeveelheid grappen, scherpe observaties, timing en flinke dosis zelfreflectie

17 maart, 22.00 uur – Matroesjkas: Eeuwig Vlees
Jihadsletjes. Filosoferende slachtkoeien. Verontrustende speeddates. De reïncarnatie van een opblaaspop. In Eeuwig Vlees speelt Matroesjka alsof hun leven ervan afhangt.

18 maart, 22.00 uur – Johan Goossens: Daglicht
Cabaretier Johan Goossens toont je de wereld en sleurt je mee in zijn gedachten – soms hard, dan weer poëtisch. Met hilarische en mooie liedjes.

19 maart, 22.00 uur – Oeloek: Prille roest
Cabaretspektakel op de vierkante millimeter en dat geheel in de stijl van Oeloek: krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk.

20 maart, 20.30 uur – Pieter Jouke – Tot nu toe
Pieter Jouke ploetert zich door het leven. Bang voor alles wat er in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat er in het verleden lag. Maar hoe lang hou je dat vol?

21 maart, 20.30 uur – Yora Rienstra: Drukt haar snor
Derde avondvullende theatervoorstelling van Yora Rienstra met droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtenspinsels en natuurlijk dat elastieken lijf!

22 maart, 20.30 uur – Samba Schutte: Je Maintiendrai
Samba Schutte combineert zijn unieke ervaringen in LA met zijn achtergrond als Nederlander en Afrikaan. Een programma over doorzetten en handhaven!

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.