www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Cabaret-kabinet, Patrick Laureij, Joost Prinsen, Freek de Jonge

NRC vroeg zich af: wat als cabaretiers de politiek in gaan? Het eerste cabaretkabinet presenteert zijn plannen met Claudia de Breij als eerste vrouwelijke premier en onder de ministers Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Nathalie Baartman, Lebbis, Ali B en Erik van Muiswinkel. Onder het motto ‘Wij weten het beter’ ontvouwen de cabaretier-ministers hun plannen voor ons Nederland. Een fictief kabinet met echte citaten.
Het cabaretkabinet presenteert zijn plannen

Op 24 maart speelt Theo Maassen zijn voorstelling “Vankwaadtoterger” in Carré, Amsterdam. Direct na dit optreden zal Patrick Laureij om 23u00 een late-night voorstelling spelen: onder de noemer ‘Theo Maassen presenteert: Patrick Laureij’ brengt Laureij zijn debuutshow “Dekking Hoog”. De voorstelling van Maassen is uitverkocht, maar voor die van Laureij kunnen er nog kaarten worden gekocht.
www.carre.nl

Joost Prinsen gaat ook een rol vertolken in de PSV-musical “Geheimen van de Herdgang”, die op 1 en 2 september in het Philips Stadion in Eindhoven wordt opgevoerd. Prinsen zal de rol van supporter op zich nemen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Erik van Muiswinkel oud-voorzitter Harry van Raaij zal spelen.

De internetpetitie ‘Laat Groningen Niet Zakken’ van Freek de Jonge is inmiddels ruim 100.000 keer ondertekend. In de petitie roept De Jonge op tot een ‘scheiding van gas en staat’.
www.petities.nl/petitions/laat-groningen-niet-zakken

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...