www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Pieter Derks, Yvonne Groeneveld, Dick Zijp, Arie Koomen, Wilko Terwijn, Andermans Veren, Henk Elsink, Nathalie Baartman

Pieter Derks te gast in Nooit meer slapen.
11 mrt 2017

Het Hoorspelhalfuur: ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’, waar o.a. Erik van Muiswinkel aan meewerkt. Aflevering 6.
11 mrt 2017

Cabaretière en schrijfster Yvonne Groeneveld in Volgspot. Als haar Indische alter ego Eugenie houdt ze komende zondag weer haar tweemaandelijkse salon in Het Werftheater in Utrecht, het theater dat ze bijna veertig jaar geleden opende.
10 mrt 2017

Welke rol speelt het cabaret in het publieke debat? Die vraag staat aanstaande maandag – twee dagen voor de verkiezingen- centraal tijdens ‘Dominee of hofnar’, een avond in Het Huis Utrecht. Want hoe kritisch zijn cabaretiers eigenlijk nog heden ten dage? En bestaan er eigenlijk ook rechtse cabaretiers? Mede-organisator Dick Zijp is te gast in Volgspot.
9 mrt 2017

Arie Koomen en Wilko Terwijn brengen in het programma WAKX op de internetzender KX Radio een mix van buitenlandse stand-up comedy en muziek.
7 mrt 2017 (uur 1)
7 mrt 2017 (uur 2)

Andermans Veren met Kick van der Veer.
5 mrt 2017
26 feb 2017
www.andermansveren.nl

In het programma Double Dutch op de internetzender CHIN International Radio brengt Leo Heistek een mix van cabaret, kleinkunst en muziek.
4 mrt 2017, Henk Elsink (1935-2017)
24 feb 2017, Deelder: Bittersweet Pieces
www.therenfrews.com/doubledutch/

In haar nieuwe voorstelling ‘Voest’ vertelt cabaretière Nathalie Baartman hoe ze na jaren weer terugkeert naar haar Twentse geboortedorp Borne. Ze vertelt erover in Volgspot.
24 feb 2017

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.