www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lenette van Dongen in musicalcomedy Vamos!

Lenette van Dongen is vanaf volgend seizoen, samen met Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon te zien in de musicalcomedy ‘Vamos!’, geïnspireerd op tv-programma’s waarin Nederlanders een nieuw bestaan proberen op te bouwen in het buitenland. De dames vertrekken naar Andalusië om een bed and breakfast te runnen, ook al spreken ze geen woord Spaans.

Andere rollen zijn er voor Johnny Kraaijkamp, Soy Kroon en Joey Schalker. Het script van de musicalcomedy is van Allard Blom (‘Body Language’ en ‘Schone schijn’), de muziek is van Jeroen Sleyfer en Martin Michel regisseert.

De premiere is op 1 oktober in DeLaMar en de voorstelling is daarna door het hele land te zien.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.