nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedian Jim Norton komt naar Nederland en België

De Amerikaanse comedian Jim Norton staat op 30 mei in de Arenberg in Antwerpen en op 31 mei in de Amsterdamse Meervaart. De kaartverkoop start 17 maart om 10:00 uur.

“De afgelopen jaren zijn er veel comedians geweest die geprobeerd hebben om schokkend, edgy en onbeschaamd rauw te zijn, maar Jim Norton is één van de weinige die daar keer op keer in slaagt. Zijn carrière is gebaseerd op zeggen wat hij denkt en tijdens dat proces geeft hij nergens om. Norton’s laatste comedy special ‘Mouthful of Shame’ is deze maand verschenen op Netflix en in deze show gooit hij alle remmen los met zijn schunnige kijk op romantiek en lust.”

Norton was te zien bij late night shows als ‘The Tonight show with Jay Leno’, ‘The Late Show with David Letterman’ en ‘Jimmy Kimmel Live’. Daarnaast is hij op de radio co-host van ‘Jim Norton & Sam Roberts’ en maakt hij de podcast UFC Unfiltered.
kaarten Nederland
kaarten België

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.