www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vincent Voeten wint juryprijs Comedy Talent Award

In Utrecht is Vincent Voeten de winnaar geworden van de juryprijs van de Comedy Talent Award 2017. De jury was onder de indruk van de 29-jarige Belg vanwege zijn sterke opkomst, rust op het podium en goede en harde grappen. Het publiek koos Thjum Arts tot winnaar van de publieksprijs. Beide comedytalenten zullen spelen op het Utrecht International Comedy Festival op 31 maart en 1 april in TivoliVredenburg.

Naast Voeten en Arts stonden ook Renee Snijder, José Schuringa, Paul Westra en Martine Bakker in de finale. Alle finalisten gaan nu op een wijkentour door Utrecht en zullen daarbij onder meer optreden in ZIMIHC Zuilen, Podium Oost, Cultuurhuis Kanaleneiland en de Comedyhuis Club. Voor elk optreden wordt er in de buurthonken een workshop georganiseerd voor lokaal talent. Zo wil de Comedy Talent Award meer jong talent uit de buitenwijken van Utrecht het podium op krijgen om zo hun verhalen (en vooral hun grappen) te horen.

De Comedy Talent Award maakt deel uit van het Utrecht International Comedy Festival en wordt georganiseerd door het Comedyhuis.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.