www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: De Ploeg

Een overzicht van de premières deze week, met: De Ploeg (foto).
NB: Javier Guzman heeft besloten de premiere van zijn voorstelling uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

De Ploeg met ‘Pilp Fuction’
Premiere: Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, 20 mrt 2017

De Ploeg is terug! Al eerder vergreep dit roemruchte gezelschap van cabaretiers en acteurs zich aan legendarische Hollywood films. Wie herinnert zich niet hun Godfather deel IV en Ben Hur? Dit keer razen ze door beroemde filmscènes in een gloednieuw verhaal: Pilp Fuction. Twee zussen runnen een ouderwetse bioscoop. Een familiegeheim zet iedereen onder druk. Een beeldschone dochter gaat op zoek naar de waarheid. Een voorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot en je geliefde dicht tegen je aan. Een theateravond vol spektakel, humor, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet! De Ploeg, nu eindelijk in Dolby Surround en Technicolor.

Nog te zien tot en met 10 juni 2017.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.