www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boekenweek-special Van Kooten en De Bie

Van Kooten en De Bie presenteren vanavond hun elfde jaarlijkse compilatie ter gelegenheid van de Boekenweek. Dit keer is het thema ‘Verboden Vruchten’ en selecteerden Kees van Kooten en Wim de Bie een ‘longlist van seksueel getinte scènes’ voor ‘Koot en Bie zetten de pruimen op sap’. NPO2, tussen 22.40-23.40 uur.

In dat kader kunnen we de DVD ‘Puur vieziek’ ook aanraden. In zevenentwintig scènes, die niet eerder zijn verschenen op video of dvd – en die u derhalve nooit heeft gezien, of ooit eenmaal op de VPRO-televisie – worden de grenzen van de sexuele ethiek en de spankracht van onze fysieke relaties verkend.
bol.com

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.