nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – met gast Zwartekat!

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

In de vijfde aflevering is Richard van Bilsen (foto) te gast. Ze praten met hem over hoe zijn nieuwssite zwartekat.nl begon, hoe hij aan zijn nieuws komt, hoe het is om in een jury zitten van een festival en meer.

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

En de podcast is te vinden via Stitcher, Tunein en iTunes.

Of direct hieronder:

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.