nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pablo Francisco komt naar Nederland en België

De Amerikaanse stand-up comedian Pablo Francisco komt naar Nederland voor 2 optredens: op 8 mei staat hij in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en op 9 mei in De Meervaart in Amsterdam. Enkele dagen eerder, op 3 mei, treedt hij op in Zuiderpershuis in Antwerpen.

Francisco is comedian, imitator en meester van de sound effects. Je zou hem kunnen vergelijken met een kruising tussen Najib Amhali en Alex Agnew. De lijst van imitaties is eindeloos, maar het fragment waarin hij een nieuwe film met Arnold Schwarzenegger als tortillaverkoper presenteert – Little Tortilla Boy – ging de wereld rond. Ook andere beroemdheden als Jackie Chan, Keanu Reeves, Al Pacino en zelfs Kermit de Kikker moeten het regelmatig ontgelden op het podium. Francisco is een graag geziene gast in o.a. The Tonight Show, Late Night with Jimmy Fallon en Comics Unleashed.

Na een sabbatical is hij nu weer helemaal terug om alle zalen te veroveren.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen.
Tickets Nederland
Tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...