www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ruben van der Meer, Gabbers, Ashton Brothers, Liesbeth List

Ruben van der Meer gaat een van de hoofdrollen spelen in Papadagen, de nieuwe dramaserie van de AvroTros. Het verhaal gaat over een groep vaders, die elkaar iedere donderdag ontmoet bij de zandbak in het park. Ellen Parren vertolkt een van de vrouwelijke hoofdrollen. De reeks zal in het najaar op tv te zien zijn.

De Gabbers, oftewel het comedykwartet bestaande uit Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roue Verveer, nodigen enkele gastartiesten uit voor hun optredens in de Ziggo Dome: onder hen ook de Ashton Brothers.

We schreven al eerder dat volgend seizoen de musical “Liesbeth” over het leven van Liesbeth List langs de theaters trekt. De hoofdrol in deze musical wordt vertolkt door Renée van Wegberg. Deze actrice speelde eerder al rollen in musicals zoals Annie en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...