www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe editie Broadway Boulevard in Den Hoorn

Van 30 mei t.e.m. 4 juni vindt er in Den Hoorn, Texel, een nieuwe editie plaats van Broadway Boulevard: op 6 dagen tijd zullen hier op verschillende locaties meer dan 20 kleinkunstenaars en cabaretiers optreden.

Broadway Boulevard is ontstaan met het idee om doordeweeks ook iets te organiseren voor toeristen. Op locaties zoals o.a. De Hoeksteen, de Vermaning, de schuur van Axel Lap, dorpshuis De Walhoorn en Klif 12 zullen er in totaal 84 voorstellingen, gebracht door een waaier van artiesten uit de cabaret- en kleinkunstwereld, te zien zijn. Bezoekers kunnen hun tickets met voorstellingen per dag grotendeels zelf samenstellen.

Er zullen optredens zijn van o.a. Maartje & Kine, Jan Rot, Onno Innemee & Liliane de Graaf, Ernst de Corte, Elke Vierveijzer, Thijs van de Meeberg, Ellen Dikker en Johan Hoogeboom.

Meer info:
www.broadwaytexel.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...