www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Parade met o.a. Kiki Schippers en Paul de Munnik

Deze zomer vindt De Parade weer plaats en dit op vier locaties. Er worden ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen gespeeld, het merendeel speciaal voor De Parade gemaakt.

Het rondreizende theaterfestival start haar tournee op het Museumpark in Rotterdam (23 juni t.e.m. 2 juli) en reist dan via het Westbroekpark in Den Haag (7 t.e.m. 16 juli) door naar het Moreelsepark in Utrecht (21 juli t.e.m. 6 augustus) en sluit traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam (11 t.e.m. 27 augustus).

Je kan o.a. gaan kijken naar Alex Klaasen & Henry van Loon met de afscheidstournee van hun wereldberoemde band H.E.A.R (Henry en Alex Rock), Kiki Schippers en het liedjesprogramma Sores met o.a. Paul de Munnik, Marcel de Groot en Lucretia van der Vloot.

Meer info:
http://www.deparade.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...