nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

50 jaar Mini & Maxi gevierd met speciale feestelijke voorstelling

Op 13 mei 1967 kopte het AD: ‘Karel de Rooij en Peter de Jong geselecteerd voor het Dorus Cabaret van Tom Manders in Rotterdam’. Vijftig jaar later staat het duo beter bekend als Mini & Maxi nog steeds samen op de planken. Met hun mix van fysieke humor en muzikale hoogstandjes behaalden ze nationaal en internationaal de absolute top.

Het jubileum wordt gevierd met een speciale feestelijke voorstelling op 13 mei a.s. in het oude Luxor Theater te Rotterdam. Op deze avond spelen de heren voor de allerlaatste keer hun succesvoorstelling NU!, aansluitend worden zij verrast met een show door artiesten die geïnspireerd zijn door hun werk.
meer info en kaarten

In de afgelopen jaren hebben Mini & Maxi met hun vakmanschap en ervaring veel nieuw talent begeleid en opgeleid, zoals o.a. The Ashton Brothers, de Wërelbänd, Eric Koller en Percossa. Ook vonden ze zichzelf steeds opnieuw uit en speelden ze in toneelproducties als Samuel Becketts Wachten op Godot bij het Nationale Toneel, The Sunshine Boys van Neil Simon, De ingebeelde Zieke van Molière met o.a. Loes Luca en Paul R. Kooij en Don Quichot bij het Nationale Ballet. In seizoen 2017-2018 nemen zij opnieuw de rollen van Don Quichot en Sancho Panza op zich.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.