nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Flip Noorman, Andermans Veren, Erik van Muiswinkel, Bob Scholte

Muzikant Flip Noorman debuteerde op zijn vijfentwintigste met het album ‘Bellse Parese’, vernoemd naar een aandoening waar hij zelf aan leed, waarbij één kant van het gezicht scheef trekt. Samen met zijn band de Noormannen maakt hij rockmuziek met intrigerende teksten. Zijn tweede album ‘Make Up’ noemde hij een ‘ode aan de leugen’ en werd goed ontvangen. In 2014 won hij de Wim Sonneveldprijs, om dit jaar genomineerd te zijn voor de Annie M.G. Schmidtprijs, een prijs voor het beste Nederlandstalige kleinkunstlied. In de rubriek Open Kaart van het radioprogramma ‘Nooit meer slapen’ beantwoordt Flip Noorman persoonlijke vragen over leven en werk.
13 apr 2017

Andermans Veren met Kick van der Veer.
9 apr 2017
www.andermansveren.nl

Het Hoorspelhalfuur: ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’, waar o.a. Erik van Muiswinkel aan meewerkt. Aflevering 10.
8 apr 2017

In het programma Double Dutch op de internetzender CHIN International Radio brengt Leo Heistek een mix van cabaret, kleinkunst en muziek.
8 apr 2017, Bob Scholte, de kleine Caruso
www.therenfrews.com/doubledutch/

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.