www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vooruitblik nieuwe seizoen

De redactie heeft weer een eerste ronde gemaakt langs het aanbod van komend seizoen. We lichten er een paar uit.

Dit seizoen vallen er een aantal samenwerkingsverbanden op. Dolf Jansen en Louise Korthals maken samen de oudejaarsconference ‘Omdat we het waard zijn’, Patrick Nederkoorn en Jan Beuving spelen in een korte tournee ‘Leuker kunnen we het niet maken’ over de belastingaangifte en Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders nemen je mee op reis tot ver buiten de dampkring in ‘Houston, we have a problem’.

Jetty Mathurin kondigt met haar nieuwe voorstelling ‘De overdracht’ te stoppen met solovoorstellingen. En dus staat ze in deze ‘laatste tournee’ op het toneel met twee collega’s. Eén gearriveerd, de andere een nieuwkomer. Met medewerking van o.a. Jörgen Raymann, Roue Verveer, Jeffrey Spalburg, Rayen Panday en Murth Mossel.

Ook Mylou Frencken gaat niet alleen op tournee. In haar nieuwe show ‘Leven in het lied’ voert ze met haar band naast eigen nummers ook haar favoriete liedjes van collega’s uit. In elk theater geeft één van Mylou’s bekende collega’s acte de présence.

En zo te zien gaan we zelf op tournee met Jeroen van Merwijk (foto).

Terug met een cabaretvoorstelling na een periode van afwezigheid: De Lama’s, Karin Breurs (samen met Nol Havens), Johan Fretz solo, Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse (aangevuld met John Schleipen); Louise Korthals komt na de oudejaarsconference ook met een nieuwe solo, Veldhuis en Kemper en Onno Innemee.

Tot slot een aantal mensen die dit jaar hun debuut maken met een avondvullende voorstelling: Alex Ploeg (publieksprijs Cameretten), Tom Montfrooy (finalist Cameretten), De Fransse Eijkel (publieksprijs AKF Sonneveldprijs), Rundfunk (finalist Cameretten) en Stefano Keizers (juryprijs AKF Sonneveldprijs).

Op deze pagina een overzicht van de komende voorstellingen. We houden ons aanbevolen voor tips én voor speellijsten.
overzicht 2017-2018 (in aanbouw)

foto: Corbino

Categorie: Huishoudelijke mededeling |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.