www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wijkentour Comedy Talent zoekt nieuwe Utrechtse comedytalenten

De Wijkentour Comedy Talent Award, een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival, trekt de komende weken de buitenwijken van Utrecht in op zoek naar nieuw stand-up comedytalent. Op 28 april, 6 mei, 11 mei en 6 juni worden er gratis workshops en shows georganiseerd in o.a. Zuilen, Oudwijk en Kanaleneiland.

Tijdens de workshops leren jongeren uit de wijk, die zich hebben opgegeven, samen met de finalisten van de Comedy Talent Award werken om te werken aan grappen. Onder begeleiding van de ervaren comedians van het Comedyhuis leren de deelnemers hoe een goede grap werkt en krijgen ze uitleg over de beste manier om op het podium te slagen. De meest talentvolle jongeren uit de wijk mogen ‘s avonds tijdens de show hun grappen voor een echt publiek te vertellen. Zo hopen het UICF en het Comedyhuis ervoor te zorgen dat Utrechtse jongeren die anders nooit het podium hadden beklommen hun eerste stappen zetten richting comedy.

De beste deelnemers van de Comedy Talent Award zullen ook optreden tijdens deze shows, net zoals een van de comedians van het Comedyhuis.

Meer info:
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...